Elektriciteit

Elektrische Demonen Achtervolgen Om Je Energierekening Met Tachtig Procent Te Verminderen

Dat is tweeduizend kilowattuur of ongeveer $ 200 elektriciteit. Over het aantal dat nodig is om met uw Tesla Model S van Los Angeles naar New York en terug te rijden, of 570 wasgoed in een elektrische wasdroger te drogen of een moderne laptop 11 jaar lang continu te laten werken. Je kunt in Amerika namelijk nog niet zo makkelijk energie vergelijken als in Nederland. Het gaat ook over de hoeveelheid stroom die het gemiddelde Amerikaanse huishouden in twee maanden verbruikt. Op de website https://nvmenergiemakelaar.nl kun je hier een stuk meer over vinden.

Een Zuinige Energiemeter Installeren Scheelt Veel

Toch heb ik in november 2013 de energiemeter geïnstalleerd die je op die foto ziet en ik schrijf dit meer dan 15 maanden later. Op de een of andere manier, zelfs als je rekening houdt met alle kracht die is gebruikt om dit huis te bouwen en er sindsdien in te wonen, met al mijn lassers en elektrische zagen, echtgenote en jongen, computers en audiosystemen, lampen en apparaten, hebben we gemiddeld ongeveer 80% minder dan het gemiddelde huishouden.

Huishoudens Met Een Hoog Inkomen Lagere Prestaties Elektriciteit

De prestaties zien er nog beter uit als je het vergelijkt met huishoudens met een hoog inkomen: een van mijn Canadese vrienden gaf spijtig genoeg toe dat zijn elektriciteitsrekening in januari elk jaar $ 900 per maand overtreft, terwijl zijn elektrische warmtepomp vecht om zijn grote aangepaste huis warm te houden in de buurt van Ottawa’s nabije -arctisch winterweer. Een Texaanse vriend meldt een koelrekening van $ 300 per maand voor de heetste vier maanden van het jaar, en zelfs een collega Coloradan gebruikt meer dan $ 200 per maand met helemaal geen klimaatregeling.

Een Bad Van Glorieus Elektriciteitsverbruik

Al deze veronderstelde effici├źntie, ook al leef ik in wat ik beschouw als een bad van glorieus elektriciteitsverbruik. Ik heb een gigantische LG-koelkast die elke dag intensief wordt gebruikt. Ik heb ook deze luxe Samsung-vaatwasser van Craigslist die meerdere keren per week wordt gebruikt om mijn luie handen te beschermen tegen de gevaren van te veel handmatig afwassen.