Uitvaartverzekering

Geld Op Zij Zetten Of Kiezen Voor Een Uitvaartverzekering?

Ongeveer 70% van de mensen in een recent onderzoek uitgevoerd door Matter Research zei dat het een goed idee was om geld opzij te zetten om de begrafeniskosten te betalen, waarbij 80% beweerde dat ze er al iets aan hadden gedaan. De meerderheid van deze mensen heeft een hele overlijdensrisicoverzekering of geld gereserveerd op een specifieke spaarrekening, wat op het eerste gezicht een verstandige en veilige beslissing lijkt. Maar als het uiteindelijke doel is om begrafeniskosten te betalen, zijn er meer risico’s te overwegen dan u misschien denkt. Lees dit.

Uitvaartverzekering Of Een Neemt u Het Risico?

Wilt u een risico nemen in plaats van een uitvaartverzekering? Laten we gewoon uiteenzetten wat een verzekeringspolis voor 50-plussers is. U betaalt over de rest van uw leven iedere maand een bepaald bedrag om ervoor te zorgen dat bij het overlijden de kosten van de uitvaart zijn gedekt Het maximale bedrag dat wordt uitbetaald, wordt meestal ingesteld wanneer u het abonnement afsluit.

Maar Wat Doet Een Uitvaartverzekeraar Voor Mij Dan?

Een verzekeringsmaatschappij van jouw uitvaartverzekering is een bedrijf en ze moeten winst maken. Meestal verzekeren ze een gebeurtenis die kan voorkomen op een oudere leeftijd voor, zij nemen het risico dat die persoon lang genoeg leeft om de kosten te dekken voor als er een uitvaart nodig heeft. Premies die de klant heeft betaald kunnen worden behouden als er geen uitkering heeft plaats gevonden. Hierdoor maken zij winst. Met de uitvaartverzekering is verzekerd wat gegarandeerd is en zullen ze zeker moeten betalen, dus moeten ze hun winst op een andere manier maken. De manier waarop ze dit doen, is dat u zich verbindt om betalingen te doen voor de rest van uw leven. Uiteindelijk zal de meerderheid van de mensen meer aan hun uitvaart verzekering betalen dan ze ooit zullen krijgen.