Loten

Loterijen Zijn Al Eeuwen Oud, De Manier Is Alleen Veranderd Door De Tijd Heen

Loterij is een spel zo oud als de tijd. Meer en meer loterijspelers verschuiven echter naar het online spelen van loterijen in plaats van het kopen van een kaartje bij hun plaatselijke winkel.

Het Lottery Center heeft de 5 redenen om deze verschuiving weg te redeneren van de aankopen in de winkelloterij nader verklaard, ook om er voor te zorgen dat er met de koningsdagtrekking niets aan de hand is.

  1. Minder Keuze

IN WINKEL: Winkels bieden alleen de lokale loterijen aan. Dit betekent dat, tenzij je de hele tijd reist, je geen van ‘s werelds grootste jackpots mag spelen.

ONLINE LOTERIJ: met online loterijspel kunt u tickets kopen bij jackpots over de hele wereld – vanuit het comfort van uw huis. Of u nu kaartjes koopt via onze website of via de telefoon, u krijgt toegang tot jackpots uit Amerika, Europa en Australië.

  1. Minder Handig

IN WINKEL: Wanneer u een kaartje koopt in uw winkel, moet u fysiek gaan en uw prijzengeld claimen als u wint. Vaak worden kleinere prijzen niet geclaimd omdat het teveel moeite is voor mensen. Bovendien zijn er tijden dat je een remise moet missen omdat het slecht weer is of de winkel gesloten is.

ONLINE LOTERIJ: online spelen van loterijen betekent dat uw winsten automatisch worden uitbetaald in uw account. En aangezien u online tickets en via ons callcenter kunt kopen, hebt u altijd een kans op de jackpot!

  1. Moeilijk Om Te Spelen In Syndicaten

IN WINKEL: Syndicaten verbeteren je winkansen, weet elke loterijspeler dat. Maar wanneer u tickets in de winkel koopt, is het moeilijk om lid te worden van een syndicaat. Zelfs als er een lokaal syndicaat is, is de kans groot dat het erg eenvoudig is.

ONLINE LOTERIJ: wanneer u online speelt, is syndicaatsgesprek handig en duidelijk. Bovendien kun je je winkansen nog verder vergroten omdat The Lottery Centre exclusieve wielsystemen gebruikt!

Als je bijvoorbeeld lid wordt van ons Australische Superdraw-syndicaat, hoef je slechts 4 getallen te matchen om een ​​deel van de hoofdprijs te winnen in plaats van de gebruikelijke 6. Plus je algehele winkansen worden bijna 1 op 2!

  1. Verloren Tickets

IN WINKEL: Verliezen van loten is heel gebruikelijk bij de aankoop van fysieke tickets. Veel loterijspelers hebben de neiging hun winnende tickets op een veilige plaats te bewaren, alleen om te vergeten waar ze het later hebben geplaatst! En als u uw ticket verliest, verliest u uw prijs.

ONLINE LOTERIJ: Alles is online wanneer je loterijspel digitaal wordt. U ontvangt een bevestiging van de kaartorder met uw geselecteerde nummers – maar zelfs als u dit misplaatst of per ongeluk verwijdert, ontvangt u uw prijs nog steeds als u wint – rechtstreeks in uw account!